Su dolu havuzlarda gövde/tesisat sızıntılarını durdurmak için kullanılır. 1 şişe 100 m³’e kadar; minimum 2 m³ su hacminde uygulanır.
Amerikan Fix A Leak; su dolu havuzlarda gövde veya tesisattaki sızıntıları durdurmak için kullanılır. Havuz veya masaj havuzunun konstrüksiyon malzemesi beton, fiberglas, akrilik, ahşap vb. olsa da başarıyla uygulanabildiği belirtilir. Ayrıca PVC, ABS, poliplastikler, bakır, çelik vb. tesisat malzemeleri ile kullanılmasında problem yaşanmadığı ifade edilir.
Dozaj bilgisi olarak: 1 şişe Fix A Leak’in 100 m³’e kadar havuz için kullanılabildiği; 1 şişenin uygulanabileceği minimum su hacminin 2 m³ olduğu belirtilmiştir. Daha konsantre kullanım gerekirse havuz suyunun uygulamayı müteakip boşaltılması gerektiği, detaylı bilgi için “Kullanım Talimatı” istenmelidir.
Tüm ürünlerde kargo ücretsizdir. Değişim işleminde kargo alıcıya aittir. 3 gün içerinde gönderim yapılmaktadır. Kutusu açılmış veya kullanılmış ürünlerin iadesi olmaz.


